Pertandingan Bola Sepak Isnin malam Raiders-Seahawks

bola

NFC Champion Seahawks mesti mempertahankan sangkar mereka jika mereka ingin pulih dari kekalahan. Saya tidak pernah menyangka akan ada masanya musim ini yang mengatakan Raiders menang berturut-turut, tetapi selepas permulaan 0-3, Oakland telah memanfaatkan dua pasukan yang kurang bernasib baik pada masa lalu. dua minggu dengan peluang menjadikan Seahawk sebagai mangsa ketiga malam ini.

Walau bagaimanapun, Oakland tidak mempunyai sejarah di pihaknya. The Raiders tidak pernah memenangi tiga mega888 berturut-turut sejak mereka memenangi AFC West 2002 dan muncul di Super Bowl. Seattle tidak tewas tiga berturut-turut sejak 2004 dan telah menang lapan berturut-turut menentang Oakland.

Raiders, bagaimanapun, mengakhiri 11 kekalahan berturut-turut kepada Arizona pada 22 Oktober dan mereka melakukannya dengan bertahan. Serangan The Raiders adalah yang terburuk di liga dengan tidak menjaringkan gol serangan dalam empat dari tujuh perlawanan. Tidak ada keraguan dalam fikiran saya bahawa Ohio State Buckeyes dapat menggerakkan bola dengan baik jika tidak lebih baik.

Aaron Brooks dibawa mega888 penyelamat yang tidak baik (Tuhan, saya harap bukan itu yang mereka fikirkan), tetapi kecederaannya di awal musim menjadikan Andrew Walter, pemain pro tahun kedua dari Arizona State, berada di tengah. Anak lelaki itu jelas tidak berpengalaman selama lima musim. Saya tidak pernah melihat tahap kemahiran orang ini melebihi tahap simpanan biasa-biasa saja.

Nasib baik untuk Raiders, mereka tidak menghadapi pasukan yang sama yang mencapai Super Bowl musim lalu malam ini. Rusher pilihan NFL tahun lalu, Shaun Alexander, kemungkinan tidak akan bermain lagi malam ini. Seahawks hanya 1-3 tanpa Alexander dalam barisan musim ini.

Oh ya, Matt Hasselbeck juga dijangka keluar dalam dua minggu.

Peluang nampaknya ditumpaskan untuk memihak kepada Oakland, tetapi mereka mesti menang malam ini di jalan, di mana mereka telah kalah dengan angka ganda dalam ketiga-tiga pertandingan musim ini.

Bolehkah The Raiders terus melonjak dengan permainan pertahanan besar-besaran terhadap serangan Seattle yang sudah habis atau adakah Seahawks bangkit kembali di tempat sendiri setelah kekalahan berturut-turut? Saya telah menemui sudut kemenangan dan akan menyampaikan hadiah di pentas bola sepak Monday Night yang besar malam ini. Sekiranya anda ingin menyakiti lelaki anda buat kali terakhir di NFL minggu ini, anda akan menjadikannya mudah dengan Jimmy Boyd’s Monday Night Football Major.

Leave a Reply