Kajian Francais Arby

kajian

Arby’s adalah rangkaian restoran makanan segera di Amerika Syarikat dan Kanada. Ini adalah anak syarikat yang dimiliki sepenuhnya oleh Wendy’s / Arby’s Group. Ia terkenal dengan penjualan kentang goreng dan sandwic daging lembu panggang. Pembuka selera, sandwic Market segar (gaya deli), salad, bungkus, sandwic ayam dan sandwic kapal selam termasuk dalam menu Arby. Ia mempunyai ibu pejabatnya di Sandy Springs, Georgia. Di seluruh AS dan Kanada terdapat 3,688 restoran Arby. Kedai syarikat sendiri berjumlah 1,106 dan 462 francaisi memiliki 2,582 restoran Arby.

Arby’s adalah restoran perkhidmatan menu lengkap yang menawarkan pelbagai barangan makanan DOWNLOAD EVO888 Android segera seperti kalkun panggang, ayam panggang, sandwic khas, kentang super, boneka ayam, kek kentang, goncang, pencuci mulut, produk minuman bukan alkohol barangan makanan lain.

Terdapat 2 tawaran francais : menu penuh / restoran perkhidmatan penuh tradisional Arby (Sama ada terletak di kedai serbaneka atau pusat beli-belah dan hentian trak yang biasanya menempati sekurang-kurangnya 1600 kaki persegi) Saiz terhad, menu terhad dan restoran perkhidmatan terhad (Restoran Arby’s bukan tradisional) bertempat di:

Arena, Lapangan terbang dan stadium yang mempunyai tempat duduk bersama atau tanpa tempat duduk.

Universiti, kolej dan Kasino yang biasanya mempunyai ruang duduk biasa.

Kedai serbaneka dan perhentian trak dengan ruang kurang dari 1.600 kaki persegi dan 0 – 28 tempat duduk.

Tidak ada pembiayaan yang ditawarkan oleh francaisor kepada francaisi dan francaisor tidak menjamin nota, pajakan atau kewajiban kepada francaisi. Program kewangan untuk merombak restoran francais Arby yang ada ditawarkan oleh The CIT Group / Equipment Financing, Inc.

Francaisi diminta untuk mengambil bahagian dalam Program Orientasi Pra-Pembukaan. Wajib bagi pemegang francais baru dan sekurang-kurangnya 2 pengurus untuk menghadiri program latihan pengurusan. Sekiranya francaisi tidak hadir untuk menyertai latihan ini, 3 pengurus mesti mengambil bahagian dalam latihan dan diminta untuk berjaya dan berjaya disahkan dalam program latihan. Tempoh program adalah 7 minggu dan 48 jam (latihan / kerja ‘on-the-job’).

Leave a Reply